Våra Vendors

 • TRIPULSE WORKOUT T-SHIRT WITH TENCEL™

  This T-shirt made from premium sustainable wood fiber Tencel™ gives you maximum movement and is perfect for all workout intensities – and your skin and nature will thank you for it. Free from harmful microplastic and Climate Neutral Certified.

  Designed with love in Sweden, all materials sourced and ethically made in Europe. 

  770,00SEK
 • Zao Refill Lip’ink

  Lip’inks är perfekt både för vardagen och festen. Behöver du läppmakeup som har bra pigment och håller länge, och har dåligt med tid att återapplicera? Då ska du välja Zao Lip’inks. För intensiv och perfekt färg på läpparna har Zao skapat fem matta Lip’inks som är väldigt lätta att applicera och när de har torkat, ger de en perfekt färg på läpparna som håller länge och en ultra matt finish. En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad Ekologisk och Vegan.

  155,00SEK
 • Zao Lip’ink

  Lip’inks är perfekt både för vardagen och festen. Behöver du läppmakeup som har bra pigment och håller länge, och har dåligt med tid att återapplicera? Då ska du välja Zao Lip’inks. För intensiv och perfekt färg på läpparna har Zao skapat fem matta Lip’inks som är väldigt lätta att applicera och när de har torkat, ger de en perfekt färg på läpparna som håller länge och en ultra matt finish.

  En formula av 100% naturligt ursprung, certifierad Ekologisk och Vegan.

  Denna produkt är refillbar, när ditt lip’ink är slut sparar du bambuförpackningen och fyller enkelt på med en refill!

  245,00SEK

  Zao Lip’ink

  245,00SEK
Select your currency

Main Menu

0