Fars Dag Guide

Tips för en coolare och hållbarare pappa!

Stor Fars Dag Guide!

Gör pappa lite coolare och hållbarare

Snart dags att fira och hylla våra fina pappar. På Green Little Heart arbetar vi hårt för att du ska kunna göra mer upplysta och hållbarare val. I denna guide har vi samlat många fina produkter och varumärken. Vi tipsar även godsaker att laga till pappa som är mumisaga och nyttiga.

I Green Little Hearts Fars Dag Guide blandar vi tips & repcept! Vad sägs tex.om våra fina armband från Arild Links? Arild Links arbetar med Humana Metall som är illegala vapen insamlade i mellanamerika som sedan blir till Humana Metall. Själva länken till armbanden är från återvunna Pet-flaskor och Arild Links ger 10 % till Non Violance. Det känns bra i hjärtat och blir en gåva med ett starkt budskap om fred, samhörighet och stort avståndstagande mot våld.

Eller kanske dags för att byta ut pappas ryggsäck? Vi har precis fått in det Svenska fina varumärket Sandqvist. De har bla en ryggsäck gjord av återvunnen polyester. Som ni ser är det mesta vi har i materialväg – på något sätt återvunnet. Lite nyproduktion som i sig är en stor miljövinst – om man jämnför med nyproduktion.

InfinitDenim har fyllt på höstgarderoben och det finns många bra saker att ge till pappa så han håller sig varm och cool. För klart pappa ska vara cool och hållbar! Infinit Denim arbetar också med certifierade och återvunna material. Finns mycket fint och bra till alla i familjen. Ett otroligt hållbart alternativ till nya jeans då jeansen är gjorda av Postconsumer Jeans – alltså gamla jeans helt enkelt som får nytt liv i sk upcycling.

Kankse gillar din pappa att träna? Vi har Franska varumärket Iron Roots i vår hållbara butk och de arbetar med material utan plats. Mer än 90 % av alla sportkläder är gjorda av plast som polyester och nylon. Varje gång du tvättar dem släpps små plastbitar. Dessa små bitar kallas mikroplaster, och de kan i slutändan förorena våra hav. På Iron Roots gör dom ett alternativ till detta; naturliga sportkläder gjorda av hållbara och högpresterande material som hampa, bokträ och eukalyptus.

Vi har Veganska klockor, necessärer i papper, Vegansk Hudvård och otroligt snygga snearks i äppelläder. Kanske är du nu du börjar omvända din pappa till en mer hållbar pappa? Vi tror att alla små steg till att leva lite mer hållbart är av största vikt. Om det än bara är att byta ut tvålen till en utan plastförpackning så är det ett steg åt rätt håll!

HÅLLBART MODE HE/HIM

HÅLLBART MODE SHE/HER

HÅLLBARAACCESSOARER

HÅLLBARBEAUTY

HÅLLBARABARN

HÅLLBARASKOR

Vi säljer endast varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier

Cruelty free

Cruelty-free

Cirkulär ekonomi

Rättvis handel

Veganskt

Lokal produktion

Zero waste

Ekologiskt

Mindre koldioxidutsläpp

Made to order

Naturliga råvaror

Välgörenhet

Mångfald och inkludering

Hållbara varumärken

Select your currency

Main Menu

0