Köp vårt startkit och få en C-vitamin från Wissla på köpet

På någon märkligt sätt så finns plast precis överallt, från de högsta berg till de djupaste av hav. Alldeles nyligen upptäcktes mikroplaster också i mänskligt blod. På näthinnan fastnar bilder när oskyldiga djur exponeras för plast i olika former. Det är skrämmande att läsa på Naturskyddsförenings sida följade data:

“Av de cirka 300 miljoner ton plast som årligen produceras i världen antas några procent, mellan 5 och 13 miljoner ton, hamna i naturen.

+60 triljoner plastpartiklar fångas upp i Sveriges reningsverk och hamnar i slam, som sprids på våra åkrar. Därifrån kan de komma in i maskar och andra levande organismer.

Ytterligare 15 triljoner plastpartiklar fångas inte upp i reningsverken, utan tar sig vidare ut i våra vattendrag. ” Källa Naturskyddsföreningen

Green Little Heart hjälper dig att göra det enklare att fasa ut plasten i ditt liv. Vi har samlat mycket bra alternativ till våra vanliga produkter i tex våra badrum. 

Det här är vårt fina startkit i din hållbara resa. Det kan tex börja i ditt badrum. Vi ger dig en fantastisk C-Vitamin från Wissla of Sweden som gåva, till ett värde av 169,-, när du handlar vårt startkit. Lägg alla produkter i varukorgen så dras rabatten automatiskt. Startkitet kostar totalt: 1638,- kr. Det ingår 4st tandborstar i Bambu, Schampokaka och Balsamkaka, Tandkrämstabletter, Perfum i fast form, Cleanse för kropp och ansikte, ljuvligt bodybutter i kaka och Deo. C-Vitaminen ska också läggas i korgen men blir 0 i pris.

Make the Switch darlings! Bye Bye Plastic!

HÅLLBART MODE SHE/HER

HÅLLBART MODE HE/HIM

HÅLLBARAACCESSOARER

HÅLLBARBEAUTY

Vi säljer endast varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier

Cruelty free

Cruelty-free

Cirkulär ekonomi

Rättvis handel

Veganskt

Lokal produktion

Zero waste

Ekologiskt

Mindre koldioxidutsläpp

Made to order

Naturliga råvaror

Välgörenhet

Mångfald och inkludering

Hållbara varumärken

Select your currency

Main Menu

0