Green Little Heart

Welcome to Green Little Heart!

Äntligen är vi igång på riktigt! Nu öppnar vi dörrarna till Sveriges mest hålbara digitala gröna galleria!
Välkommen önskar Therese & Michelene 💚

Green Little Heart är en ny marknadsplats i Sverige – Ett hållbart livsstilsuniversum och en digital grön galleria. Vi delar med oss av inspirerande kunskap, vi pratar naturliga ingredienser och vi träffar underbara entreprenörer som på riktigt vill förändra världen till en bättre plats! Tillsammans håller vi på att skapa en ny värld för hållbar medveten shopping i Sverige och i Norden. Vi har idag ca 90 varumärken i vår galleria och nästan 2500 produkter.

Ni som får detta mail tillhör våra Nära och Kära! Vi vill ju gärna att ni kommer och handlar hos oss och för att ge er lite extra kommer vi för varje köp ni gör att plantera 10 träd i stället för ett träd som vi brukar. Det här gör vi tillsammans med organisationen Ecologi. Vi hoppas såklart att ni tycker detta är underbart och kan tänka er att hitta något bland alla våra fina varumärken och produkter. I rutan med kod i kassan så skriver ni FRIENDSANDFAMILYTREE (skriv exakt) så kommer systemet automatisk att plantera 10 träd, när ni genomfört ett köp. Kostnaden för trädplanteringen står Green Little Heart för. Undrar ni hur så läs gärna mer på vår partners site Ecologi.

För att förtydliga vad vi gör vill vi gärna presentera några av våra fantastiska varumärken. Vi har till exempel The ACE Bag som gör snygga väskor av återvunnen plast från haven. Plasten utgör grunden för materialet Econyl som är ett italienskt patenterat material. Det är starkt och tåligt samtidigt som det räddar många marina djur. Vi har även fantastiska Arild Links som 3D printar galet snygga armband gjorda av Humanium Metal, dvs nedsmälta illegala vapen. Vi har också flera prisvinnare i kategorin Hållbar Hudvård.

Följ oss gärna på Instagram och dela gärna våra artiklar. Vi har många intressanta artiklar så du hittar säkert någon som du gillar extra mycket. Dela även gärna denna länk med dina egna Nära och Kära – Var med och förändra världen! 😃 🙌.

De varumärken vi har med jobbar alla hårt med kontinuerlig förbättring av sina processer. Utöver att våra varumärken har koll på sin hållbarhet tillför Green Little Heart krav på strategier som möjliggör en Pro Feminine, Pro Body, Pro Choice, Pro Diversity kommunikation. Detta är ytterligare ett lager av värderingsgrund där vi hjälper våra varumärken.

Vi hoppas att ni hittar något ni tycker om och välkomnar er till vår värld Green Little Heart.

Vi hoppas innerligt att ni vill stötta oss och vår fina planet! Folj oss gärna pa Instagram

Shop Now

Warm regards,
Therese Lundaquist & Michelene Lindblad
Founders of Green Little Heart