Grattis till ditt presentkort!

Grattis! Du har fått ett presentkort till Nordens största hållbara & etiska marknadsplats.

Här blandas inspirerande innehåll med engagerade varumärken som alla arbetar hårt för att göra världen lite bättre. Ett köp här är med största sannolikhet ett hållbarare köp mot vad du annars kanske hade köpt. Som exempel kan nämnas The ACE Bag som gör fantastiska väskor av Econyl som är spöknät från haven som omvandlas till ett hållbart material och räddar samtidigt många havslevande varelser som får mindre plast i haven. Det är bara ett av våra nästan 100 varumärken.

Vi på Green Little Heart vill möjliggöra fler gröna, hållbara och medvetna val. Att leva hållbart är att ta stort ansvar. Green Little Heart är en marknadsplats där vi samlar kunskap, inspiration, vår community och shopping för att göra det lättare för dig att leva och handla mer hållbart. Med ökad kunskap skapar du utrymme för fler medvetna val i din vardag. Det kommer att göra stor skillnad för våra djur, vår planet och för oss som människor.

Vi har samlat etiska, hållbara och naturliga produkter tillverkade av varumärken som gör gott för människor, djur och vår planet. Här finns kläder, vackra saker till ditt hem, smycken, artiklar, skönhetsprodukter och mycket mer – allt tillverkat av ansedda varumärken som betalar rättvisa löner, arbetar med inkludering och tar stort ansvar för sin produktion.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!

Se våra hållbara favoriter här nedan.

Hållbar beauty

Home & Deco

Accessoarer & Smycken

Hållbart Mode

Hållbara skor

Vi säljer endast utvalda varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier:

Till butiken

Se alla våra hållbara produkter

Select your currency