Köp 1 ACE Tote Bag eller Backpack och få 1 necessär på köpet

Mode och hållbarhet, är dessvärre inte så kompatibelt som vi vill. Modebranschen tillhör en av de mest förorenande branscher och även inom social rättvisa har många producerande modevarumärken mycket kvar att jobba på.

Det är också inom mode som det nu sker omställningar och stora steg mot hållbarhet och cirkulär produktion. Ett riktigt bra exempel på det är The ACE Bag, en fashionable väska gjord av plast från haven, fisknät, väskan är gjord för att hålla länge och kan återvinnas.

Väskorna är utformade för kvinnor som tar sig igenom dagen och utför flera aktiviteter, från arbete till träning, möten, afterwork och middagar. Väskans design är både sportig och elegant och materialet de är gjorda av kommer från en fantastisk revolutionsteknik som regenererar nylonavfall – som t.ex. gamla fisknät s.k. spöknät som skapar mycket elände kvar i haven.

Köp en av The ACE Bags populära väskor i återvunnen nylon, Econyl, och få en av deras fina necessärer på köpet! Lägg båda produkterna i varukorgen så dras rabatten i kassan. Necessären medföljer ditt köp utan extra kostnad och motsvarar ett värde om 899,-. Otroligt fin present till dig själv eller någon som du älskar!

Köp 1 väska

Få 1 necessär på köpet

Gå till The ACE Bag

Se alla deras produkter

Hållbara accessoarer

Se alla våra hållbara accessoarer

Vi säljer endast utvalda varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier:

Till butiken

Se alla våra hållbara produkter

Select your currency

Main Menu

0