Modetipsets favoriter från Green Little Heart

Anna och Emelie driver podden “Modetipset secondhand”! Green Little Heart vill möjliggöra mer hållbara val och inspirera till en mer hållbar livsstil. Det gör vi genom vår one-stop-plattform Green Little Heart där vi samlar etiska & hållbara varumärken tillsammans med inspiration och kunskap. Allt för att göra det enklare och givande att leva mer hållbart. Green Little Heart är stolta och glada för vårt samarbete med Anna och Emelie som förklarar och inspirerar till en mer hållbar kärlek till mode!

Är det okej att vara en shopaholic om du bara shoppar secondhand? Det och mycket annat vill modejournalisten Anna Blom och slow fashion-experten Emelie Norberg reda ut i deras nya podcast om secondhandmode ”Modetipset secondhand”.

– Vi driver podden för att vi vill inspirera fler till ett mer sunt och miljömedvetet sätt att konsumera mode på. Vi vill komma bort från klimatdepp och istället bidra till klimatpepp, säger Emelie Norberg som till vardags är influencer med + 16 300 följare på @emeliienorberg och även grundare av Lyxloppis med + 170 000 medlemmar.

Varannan vecka heter avsnittet ”Veckans fråga” där lyssnare kan ställa frågor.

– Vi får ofta frågor från lyssnare och i ”Veckans fråga” väljer vi ut en som vi går igenom i detalj. Om vår kunskap inte räcker till tar vi råd från någon utomstående expert. Vi tycker att det är alldeles för svårt i dag för en vanlig person att enkelt shoppa mer hållbart och här vill vi hjälpa till om vi kan. Det ska inte behöva vara så svårt att vilja göra rätt, säger Anna Blom.

Du hittar det senaste avsnittet här (LÄNK). För mer inspiration och tips finns podden även på Instagram under @modetipset.se

Programledare:

Emelie Norberg, influencer med inriktning på mer hållbart mode. + 16 300 följare på @emeliienorberg. Grundare av Lyxloppis med + 170 000 medlemmar.

Anna Blom, @msannablom, modejournalist och föreläsare inom cirkulärt mode med över 15 års erfarenhet från modevärlden både i Sverige och internationellt. Läs mer av Annas texter på annablom.se

For collaborations, please contact Green Communication

Spana in Anna och Emelies favoriter hos Green Little Heart!

Utforska vår hållbara galleria:

Leonora Style

Se alla produkter

Bellas Second-hand

Vi säljer endast utvalda varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier:

Select your currency

Main Menu

0