#Vegan #Certified #Sisterhood #Unisex
#Togetherness
#Sustainable
#Responsibility
#Equality
#Diversity
#Multicultural
#Oneworld
#Noboarders
#Crueltyfree

Green Little Heart Community! Who are we?

Med små gröna steg kan du göra stor skillnad och vi på Green Little Heart vill möjliggöra fler gröna medvetna val. Det är helt ok att inte vara vegan varje dag, om du så bara är det tre dagar i veckan så är det fantastiskt, du har redan där gjort stor skillnad! För med små gröna steg kommer man långt!

Om alla tänker så och börjar skapa ett utrymme att göra fler medvetna val i sin vardag så kommer det göra stor skillnad för våra djur, vår planet och oss som människor. I begreppet hållbart inkluderas även mänskliga rättigheter där kvinnor och barn är särskilt utsatta, för allt hänger ihop – i ett och samma ekosystem.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!

Green Little Heart Movie

COMMUNITY

Vi har alla ett ansvar, de val du gör kan göra skillnad. Men här skuldbelägger vi inte, vi lyfter, inspirera och delar med oss av vår kunskap och våra tips så att vi alla kan ta gröna steg mot ett mer hållbart samhälle. Det är i kraften av samförstånd som magi sker och förändringar händer.

Mitt i denna pågående pandemi som vi nu genomlever är det än mer tydligt hur viktigt det är att vi agera tillsammans – som en värld och en planet. Där vi som människor behöver förändra hur vi konsumerar och tänker. Det kan vara svårt, men vi på Green Little Heart vill göra det lättare. Du ska inte behöva lägga alltför mycket tid på ta reda på hur – det har vi redan gjort!

Allt som finns här och nämns i vårt gröna universum har en Green Little Heart stämpel. De företag och inspiratörer som syns här har alla tagit ett grönt ansvar för hållbarare produktionskedjor, rättvisare arbetsförhållanden mm. Vi lyfter även särskilt utsatta och är sjyssta företag.

Main Menu

0