Vi hjälper gärna till!

Vår vision är att "Tillsammans, med små eller stora steg, kan vi närma oss våra hållbarhetsmål" - Green Little Heart erbjuder support och vägledning till företag inom hållbarhetsfrågor och hållbarhetsarbete

Idag finns det många tillverkare som producerar enligt hållbara normer och månar om att erbjuda varor på ett respektfullt sätt gentemot vår miljö och våra medmänniskor. Vi vill hjälpa dessa företag att förmedla det goda de gör. Det är viktiga initiativ som skall premieras och lyftas fram.
Vi är medvetna om att många av dessa företag, små som stora, inte har de resurser som krävs för att framhålla det arbete som faktiskt redan genomförts på hållbarhetsfronten. På samma sätt finns det många företag som har viljan, engagemanget och approachen att skapa produkter som har en hållbar produktionskedja fast inte har resurserna att implementera rätt arbetsverktyg för att nå dit.
Vår vision är att dessa företag ska lyftas fram, få en skjuts upp, hjälp på traven samt få den “cred” de faktskt är värda. Därför erbjuder Green Little Heart företag konsulthjälp för att växa inom hållbarhetsområdet. Vi erbjuder:
• Screening;
• Coaching;
• Auditing and Reporting;
• Impact Assessment;
• Supply Chain Management
I enlighet med vår vision och vårt koncept att “varje litet steg räknas och att tillsammans kan vi uppnå högt uppsatta mål” så erbjuder vi en dag med coaching/screening i form av en workshop för att tillsammans se hur vi bäst kan hjälpa ert företag att nå de mål ni vill uppnå samt hur dessa kan dokumenteras för att bli “verklighet” även inför tredje part. Dvs, ert hållbarhetsarbete/engagemang skall inte bli kvar bakom kulisserna – det skall ut och synas!
Vi är ett starkt och drivet team med gedigen erfarenhet om hur miljö, hälsa, och sociala frågor hanteras inom industriell produktion (erfarenhet från de flesta produktionsområden tex, mode, textil, garverier, livsmedel, farmaceutisk, mekanisk, kemisk, papper, stål). Del av vårt team har arbetslivserfarenhet inom indutrin genom hundratals utförda audits eller risk analyser, mm samt ett 50-tal hållbarhetsanalyser inom modebranschens supply chain. Dessutom har delar av vårt team lång erfarenhet av modebranschens retail och försäljningssida samt marknadsföring och reklam med dess sociala effekter.

Vi vill vara en partner som hjälper till att växa i rätt riktning och som finns tillgänglig när den behövs. I vårt arbete betonar vikten av att kombinera teknisk kompetens med socialt engagemang och tillgänglighet samt förståelse för produkten.

Vi vill vara en partner som hjälper till att växa i rätt riktning och som finns tillgänglig när den behövs. I vårt arbete betonar vikten av att kombinera teknisk kompetens med socialt engagemang och tillgänglighet samt förståelse för produkten. Vi vill vara en partner som hjälper till att växa i rätt riktning och som finns tillgänglig när den behövs. I vårt arbete betonar vikten av att kombinera teknisk kompetens med socialt engagemang och tillgänglighet samt förståelse för produkten. Kontakta oss gärna för att få mer information om våra tjänster och hur vi arbetar samt information angående vårt erbjudande kring en dags coaching/screening workshop.

 

Select your currency

Main Menu

0