Ett presentkort för en bättre värld

Ge bort möjligheten till att bidra till en mer hållbar värld

Green Little Heart är Nordens största marknadsplats för mer etisk och hållbar konsumtion. Här hittar du kläder och accessoarer, heminredning, naturliga skönhetsprodukter och mycket mer. Vi säljer endast produkter från varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier. Du kan därför vara säker på att alla våra produkter kommer från ansedda varumärken som betalar rättvisa löner, arbetar med mångfald och inkludering och tar ett stort miljöansvar i sin produktion. Många av dem har flera certifieringar och är engagerade i välgörenhetsorganisationer.

Genom att köpa ett presentkort på Green Little Heart till dina anställda bidrar du till att göra världen lite bättre. Ett köp här är med största sannolikhet ett hållbarare köp än på andra ställen. Som exempel kan nämnas The ACE Bag som gör fantastiska väskor av Econyl – spöknät från haven som omvandlas till ett hållbart material och därmed samtidigt räddar många havslevande varelser genom att minska mängden plast i haven. Det är bara ett av våra nästan 100 varumärken.

Alla våra presentkort kommer laddade med:

 • 10 planterade träd genom vårt partnerskap med sustaintechbolaget Ecologi
 • 10 kr till Rädda Barnen
 • 10 kr till We Don’t Have Time som arbetar hårt för att upplysa om den klimatkatastrof vi befinner oss i

Vi på Green Little Heart vill möjliggöra fler gröna, hållbara och medvetna val. Green Little Heart är en marknadsplats där vi samlar kunskap, inspiration, vårt community och medveten shopping, för att göra det lättare för dig att leva och handla mer hållbart. Med ökad kunskap skapar vi utrymme för fler medvetna val i vardagen. Det kommer att göra stor skillnad för våra djur, vår planet och för oss som människor.

Våra varumärken arbetar med upcycling, zero waste policies, lokal produktion, made to order, zero plastic approach och mycket mer beroende på vilken produkt det gäller. Att ge bort en mer hållbar gåva som alltid kommer med upplysande kommunikation – till exempel som tvål till badrummet – ger positiva ringar på vattnet-effekter. När man har börjat att ta små gröna steg och leva lite mer hållbart så tar man gärna fler. Det behöver inte vara svårt eller komplicerat. Tvål som kommer i form av pulver som du blandar till hemma själv med vattnet som du har i kranen. Förpackningen såklart 100 % nedbrytbar – ingen plast så långt ögat kan nå. Det är där hållbarheten uppstår i jämförelsen med en mindre hållbar gåva och produkt.

Vi gör det enkelt att vara mer hållbar!

Köp presentkort direkt här

Köp presentkort till ditt företag eller organisation

Vill du köpa presentkort till dina anställda eller medarbetare? Eller ge bort en gåva till dina kunder? Skicka oss ett meddelande med dina önskemål så återkommer vi inom 24 timmar.

Du kan också ringa på +46 70-2225095.

  Processen för företag och presentkort fler än ett:

  1. Kontakta oss via mail: [email protected] eller ring +46702225095
  2. Vi kommer överens om vilket belopp ni vill ge per anställd
  3. Vi läser in data – mailadresser
  4. Vid förbestämd tidpunkt skickas sedan ett mail iväg med er kurerade kommunikation till era anställda.
  5. Vi är mycket flexibla och kan även ordna med fysisk kommunikation – då genom fina kort med blomfröer som går att plantera, om ni vill ger något konkret i handen. Se exempel:

  Vi säljer endast utvalda varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier:

  Home & Deco

  Hållbar beauty

  Se ett urval av våra produkter

  Accessoarer & Smycken