Ett presentkort för en bättre värld

Ge bort möjligheten till att bidra till en mer hållbar värld

Green Little Heart är Nordens största marknadsplats för etisk och hållbar shopping. Här hittar du kläder och accessoarer, heminredning, naturliga skönhetsprodukter och mycket mer. Vi säljer endast produkter från varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier. Du kan därför vara säker på att alla våra produkter kommer från ansedda varumärken som betalar rättvisa löner, arbetar med mångfald och inkludering och tar ett stort miljöansvar i sin produktion. Många av dem har flera certifieringar och är engagerade i välgörenhetsorganisationer.

Genom att köpa ett presentkort på Green Little Heart till dina anställda bidrar du till att göra världen lite bättre. Ett köp här är med största sannolikhet ett hållbarare köp än på andra ställen. Som exempel kan nämnas The ACE Bag som gör fantastiska väskor av Econyl – spöknät från haven som omvandlas till ett hållbart material och därmed samtidigt räddar många havslevande varelser genom att minska mängden plast i haven. Det är bara ett av våra nästan 100 varumärken.

Vi på Green Little Heart vill möjliggöra fler gröna, hållbara och medvetna val. Green Little Heart är därför en marknadsplats där vi samlar kunskap, inspiration, vår community och shopping, för att göra det lättare för dig att leva och handla mer hållbart. Med ökad kunskap skapar vi utrymme för fler medvetna val i vardagen. Det kommer att göra stor skillnad för våra djur, vår planet och för oss som människor.

Köp presentkort direkt här

Köp presentkort till ditt företag eller organisation

Vill du köpa presentkort till dina anställda eller medarbetare? Eller ge bort en gåva till dina kunder? Skicka oss ett meddelande med dina önskemål så återkommer vi inom 24 timmar.

Du kan också ringa på +46 70-2225095.

  Vi säljer endast utvalda varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier:

  Se ett urval av våra produkter

  Hållbar beauty

  Home & Deco

  Accessoarer & Smycken

  Hållbart mode