skönhet Hållbar skönhet

Att tänka hållbart är bra för dig, djuren och vår miljö!

Vi måste låta tester på djur få förpassas till historien, för idag finns det så otroligt många varumärken som producerar smink, hudvård, hårvård och kroppsvård som faktiskt har tagit till sig att färre och färre kunder vill att produkterna de köper ska testas på djur och därför hittat andra lösningar.

Lär dig hur du medvetet kan leta efter de rätta certifieringarna och utnyttja den makt du har som konsument, där du har möjlighet kunna prioritera de varumärken som aktivt använder sig av eko-certifierade ingredienser och som tar hänsyn till sina val av förpackningar. Så uppdatera dig själv, leta efter certifieringar och läs gärna våra härliga bloggar om detta ljuvliga ämne – hållbar skönhet och ett ständigt flöde av tips och inspiration!

COMMUNITY

YOUR GREEN COMMUNITY

Just naturlig skönhet är ju underbart! Det finns idag många varumärken som arbetar enbart med naturliga och ekoligska ingredienser och dessa testas inte på djur. Lär dig att läsa vad produkterna innehåller som du köper, hur är det producerade och var? Vi på Green Little Heart säljer bara varumärken som är antingen cerifierande, naturliga och aldrig aldrig testade på djur!

Select your currency

Main Menu

0