faq

Översikt våra Policies

Vi förstår verkligen att ibland blir det inte som det var tänkt. Vi erbjuder därför returer. Vi vill dock poängtera att vi inte vill främja en e-handel där enorma mängder returer påfrestar miljön och resurser. Varför vi till exempel inte erbjuder fri frakt på returer.

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen. Detta för att varan ska kunna säljas igen till någon annan.

Flera typer av varor är undantagna från rätten till retur. Färskvaror som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller intimprodukter eller hygienartiklar, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare varor som inte går att returnera:

  • Presentkort
  • Nedladdningsbara programvaror
  • Vissa hälso- och personvårdsprodukter – se särskild info på dessa produkter
  • Produkter från vårt Made-To-Order-/Custom Made-sortiment – om varan inte är skadad vid ankomst

För att genomföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis. Det finns oftast som ett mail i din inkorg.

Refunds

När varumärket har fått tillbaka varan, så kommer ett mail skickas till dig där vi bekräftar din rätt till återbetalning givet att villkoren är uppfyllda. Du kommer att få återbetalning på samma sätt som du betalade för din vara. Once your return is received and inspected and confirmred buy the Vendor, we will send you an email to notify you that we have received your returned item. We will also notify you of the approval or rejection of your refund. You will be refunded with the same method as you used for your purchase.

Kom ihåg att det tar några bankdagar innan du kan se pengarna på ditt konto om du har valt att betala med kort. Har du valt att betala med Klarna så kan du se det i din kontoinformation. Har du valt Swish så kommer betalningen på en gång. 

Om det inte verkar fungera så kan du såklart nå oss på [email protected] eller ringa +46702225095. Du kan också nå oss via våra sociala medier: @greenlittleheart

Byten

Om du behöver byta t.ex. storlek, skicka oss ett mail så hjälper vi dig. Du når oss på [email protected] eller +46702225095. Kika gärna igenom de villkor våra olika varumärken har just för byten. Te.x. så skiljer sig reglerna om det är Custom Made eftersom det är en måttanapassad fit. 

Gåvor

Om din vara är en gåva från en vänlig själ, så kommer vi ersätta dig med ett presentkort för samma summa efter bekräftad retur. 

Om varan inte var markerad som gåva så kommer den som köpte varan att blir ersatt enligt våra regler.

Frakt på returer

För att skapa en retur, följa instruktionerna på vårt marketplace Green Little Heart och din köporder. 

Du kommer att behöva stå för returfrakten. Fraktkostnader är inte återbetalningsbara – såvida din produkt inte var trasig när du fick den.

Om du returnerar en produkt med ett värde över 1000 SEK så rekommenderar via att använda spårbara försändelser.

Need help?

Bara att maila oss på [email protected] eller ringa +46702225095. Och såklart så finns vi på våra sociala medier för att hjälpa dig med allt du önskar! @greenlittleheart

Select your currency

Main Menu

0