Slow Fashion!

Slow Fashion, ja vad är det egentligen? För oss på Green Little Heart så handlar det om varumärken som tar stort ansvar. Det handlar om nya innovativa material som ersätter mindre bra material tex Tencel och Kaktusläder är nya bättre material.

Det handlar om att tänka cirkulärt som tex Secondhand, Recycling och framförallt så handlar det om att förlänga livet på plaggen och producera och konsumera mycket mindre än vad vi gör idag och har gjort de senaste 20 åren då begrepp som Fast Fashion har instiftats.

Här på vår plattform lyfter vi nya spännande material som tex Tencel, Äppelläder, Kaktusläder, Pinjatex, Lyocell och även nya typer av process som möjliggör att överblivna material kan tas om hand och få nytt liv som klassas som Deadstock. Allt som begränsar nyproduktion är bra. Vi säljer också Secondhand

Sedan handlar det också om ett nytt sätt att handla – Made to Order, Refills och Made to Measure, där ordern kommer först och efter köpet så börjar produktionen av plagget och det går ju inte fort. Otroligt mycket mer hållbart och det går att skapa ett cirkulärt flöde.

Kom i vår Slow Fashion värld och bekanta dig men ett nytt sätt att älska mode och innovationer!

HÅLLBART MODE SHE/HER

HÅLLBARA HEM

HÅLLBARAACCESSOARER

HÅLLBARBEAUTY

HÅLLBARABARN

NYHETERI VÅR GRÖNA GALLERIA

Vi säljer endast varumärken som uppfyller våra hållbarhetskriterier

Cruelty free

Cruelty-free

Cirkulär ekonomi

Rättvis handel

Veganskt

Lokal produktion

Zero waste

Ekologiskt

Mindre koldioxidutsläpp

Made to order

Naturliga råvaror

Välgörenhet

Mångfald och inkludering

Hållbara varumärken

Select your currency

Main Menu

0