Sweden Eco

Sweden Eco – Hudvårsutiner för coola män!

Vi känner alla Tony Irvings underbara Swinglish. Efter uppväxten i England dansade han över till Sverige. Efter en lång period av jagande efter ständig ungdom sadlade Tony om. Han övergav hetsen efter evig ungdom och satsade på att skapa sitt eget hudvårdsmärke för coola herrar. Hudvård är något som ofta förknippas med kvinnor men mäns hud behöver precis lika mycket kärlek och omvårdnad för att fungera optimalt.

När du frågar en man hur han tar hand om sig själv brukar han stolt prata om sport, träning och bilar, men vi hör honom sällan prata om hans hudbehov och om han överhuvudtaget fuktar eller rengör huden. När du frågar Tony så får du mycket bättre svar!

Killar gillar att hålla det enkelt i livet och Tony har uppmärksammat det. Flera av Sweden Ecos produkter går att kombinera och är utformade för att räcka länge.

Credits to Sweden Eco/ Middle picture from Unsplash by The Creative Exchange

Vi bör notera att huden är det största organet i vår kropp och att det förtjänar att behandlas med största försiktighet eftersom det är barriären mellan oss och omvärlden som bakterier, virusar, föroreningar och så vidare.

Därför vill vi presentera dig för Sweden Eco - den ultimata mänskliga hudvårdslinjen för samvetsgranna män du kommer att bli kär i direkt.

Låt oss börja med att säga att dessa fantastiska produkter ger vården vård samtidigt som de är snälla med vår miljö.

Tony studerade nogrannt sin pappa när han växte upp. Varje morgon rakade han sig och använde en raktvål. Sweden Eco's sortiment är utvecklat för att var optimerat. Tex tvålen går att använda till flera olika saker. Varför vi tror att Sweden Ecos produkter helt enkelt är WOW:

De är 100% naturliga och innehåller noggrant utvalda primärt certifierade ekologiska ingredienser. Till exempel använder de rättvis handel aloe vera gel.

Förpackningen är gjord av återvinningsplast. RS Biokosmetik AB är medlem i Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI, ”Packaging and Newspaper Collection”).

De produceras lokalt i Sverige och tillverkas i Jämtland

De är veganska och cruelty free - PETA-certifierade och täckta av Animal Rights Sweden

Inget vatten tillsätts vilket gör produkterna långvariga och mycket koncentrerade

Produkterna är certifierade av Green salon, en dansk NGO under övervakning av Köpenhamns stad

Deras kontor och lager använder papper, kartong och broschyrer som är miljömärkta. Återstående förpackningar återvinns, alla datorer och skrivare är miljöcertifierade. Inte bara det, men deras huvudkontor, som ligger i ett glest område i Valdermarsvik, värms upp med tvungen luft och målas med miljövänligt färgämne.

Credits: Unsplash by Matheus Ferrero

Sweden Eco har ett betydande fokus på ansvarstagande, deras varumärke stöder kvinnor i Marocko medan arganolja och aloe vera de använder kommer från ett familjeägt företag i Guatemala. Och de garanterar att inget barnarbete och ingen sweatshop finns med.

Varumärket tilldelades pris för bästa nya ekologiska skönhetsprodukt i Skandinavien 2019

Vilket varumärke! En riktig förebild för alla de modiga där ute som strävar efter att göra sitt bästa på väg mot en hållbar framtid för detaljhandeln och medveten konsumentism.

Photo credit: Sweden Eco

Story of Sweden Eco och dess medgrundare

Varumärket grundades av Tony Irving, en av Sveriges mest populära underhållare och dansprofiler och RS Biokosmetiks VD Carina Swartz.
Tony, fascinerad av den ekologiska manliga hudvården och fördelarna med dem, kontaktade Carina och frågade om hon skulle vara intresserad av ett samarbete.

”Jag har gjort en resa från en utseendefixerad värld där skönhetsoperationer och botoxbehandlingar var vardag till att leva med insikten om att vad jag tillför på min hud påverkar hela mig. Nu delar jag med mig av hemligheten bakom min strålande hud, Sweden Eco's Skincare for Men.” Tony Irving

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Select your currency

Main Menu

0