Beflamboyant i hållbara steg

Kärlek till djur, miljön och jämställdhet är idéerna bakom Beflamboyant hållbara sneakers.

Beflamboyant är ett spanskt företag skapat av Tatiana och Jorge, ett ungt par som en dag under sina resor runt om i världen insåg de enorma ekologiska fotavtryck människor lämnar på planeten. De sammanfattade sitt intresse för mode och kärleken för vår planet och började designa tidlösa sneakers för att ta stora steg till en mer hållbar modeindustri.

Beflamboyant i hållbara steg sneakers
Photo credit: Beflamboyant

Beflamboyants sneakers är cruelty-free, hållbara, rättvis handel och unisex. En väl avrundad produkt engagerad i miljön och djuren, som skiljer sig från allt annat runt och med mycket hög kvalitet.

Detaljerna gör skillnaden och det är därför Beflamboyant tar hand om alla delar av sneakersna: färgerna, tidlösheten och användningen av kvalitetsmaterial är viktiga egenskaper.

Beflamboyant i hållbara steg quality
Photo credit: Beflamboyant

Vår värld har ett ekologiskt underskott: mat, vatten, trä, bränslen… vi håller på att ta slut på dessa resurser med stormsteg och vi måste sakta ner denna situation. För att bekämpa detta planterar Beflamboyant ett träd för varje par sneakers du köper, som läggs till användningen av återvunna material och ett minskat koldioxidutsläpp i deras produktionsprocesser.

Beflamboyant har beslutat att sätta sin produktion i Portugal. I en fabrik som följer de högsta kvalitetsstandarderna på grund av deras års erfarenhet och deras anställda har rättvisa arbetsförhållanden, en anständig lön och på en modern arbetsplats.

Beflamboyant i hållbara steg förpackning
Photo credit: Beflamboyant

När det gäller förpackningen kan du vara säker på att dina Beflamboyant sneakers kommer till dig i en användbar och praktisk kartong, återvunnen och återvinningsbar samtidigt. Det har inte plast, etiketter eller papper… ingenting går till spillo. I lådan hittar du inte bara dina sneakers, utan också en juteväska som du kan använda varje dag och ett tackkort av plantbart fröpapper för att skapa nytt liv.

Oavsett om du är man eller kvinna, är Beflamboyant-modeller utformade för alla, för den person som känner sig identifierad med dem trots sitt kön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select your currency

Main Menu

0