#Veganfriendly #Certified #Sisterhood #Unisex
#Togetherness
#Sustainable
#Responsibility
#Equality
#Diversity
#Multicultural
#Oneworld
#Noboarders
#Crueltyfree

Green Little Heart's Community! Who are we?

A Greater Us! Green Little Heart

Din hållbara och etiska Marknadsplats – en Impact plattform full med inspiration, kunskap, gemenskap och hållbare shopping!

Vi på Green Little Heart vill möjliggöra fler gröna, hållbara och medvetna val för privatpersoner och företag. Att leva hållbart är att ta stort ansvar. Green Little Heart är en marknadsplats och Impact plattform där vi samlar kunskap, inspiration, vårt Community – tillsammans med varumärken som gått igenom vår screeningprocess för att göra det lättare för dig att leva och handla mer hållbart.

Med ökad kunskap skapar du utrymme för fler medvetna val i din vardag. Det kommer att göra stor skillnad för våra djur, vår planet och för oss som människor.

Vi har samlat etiska, hållbara och naturliga produkter tillverkade av varumärken vars produktion har högt ställda villkor. Vill du läsa mer om hur vi väljer varumärken så kika in här, där du kan läsa mer om vår screening. Idag har vi över 135 varumärken med på vår resa, kategorier som mode, skönhet och hälsa. Vi är också en matchmaker för företag som letar kunskap, inspiration och samarbetspartners. I begreppet hållbart inkluderas även mänskliga rättigheter där kvinnor och barn är särskilt utsatta, för allt hänger ihop – i ett och samma ekosystem.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!

Green Little Heart Movie

COMMUNITY

Hur gör vi blir vi en del av lösningen?

Det än mer tydligt hur viktigt det är att vi agerar tillsammans – som en värld och en planet. Där vi som människor behöver förändra hur vi lejver, konsumerar och tänker. Det kan vara svårt, men vi på Green Little Heart vill göra det lättare. Du ska inte behöva lägga alltför mycket tid på ta reda på hur – det har vi redan gjort!

Allt som finns här och nämns på vår Impact plattform har en Green Little Heart stämpel. De företag och inspiratörer som syns här har alla tagit ett grönt ansvar för hållbarare produktionskedjor, rättvisare arbetsförhållanden mm. Vi lyfter även särskilt utsatta och är sjyssta företag.

Vi kan nog de flesta av oss erkänna att vi bara gör vissa saker av gammal vana och eftersom “alla andra gör så”. Det kanske är dags att storstäda bland både värderingar och vanor? Vi konsumenter kan förändra våra invanda beteenden. Vi kan ifrågasätta normer, kräva förändring och använda vår plånbok på ett sätt som gör att företagen måste ställa om och politikerna påskynda sina beslut.

Från konsument till cirkulent

Att vara cirkulent är att vara den nya tidens konsument. Men hur blir man en cirkulent? Jo, minska din nykonsumtion och satsa endast på sådant som kommer leva länge. Ta hand om det du har genom att lappa och laga. Cirkulera genom att köpa/sälja på second hand, byt, hyr, dela, låna och återbruka. Och välj lokalt och hantverksmässigt producerat. Vill du underlätta lite för dig, prioritera att handla från butiker och plattformar som redan har gjort en del av jobbet och har valt ut varor och produkter med riktigt hög standard som till exempel Green Little Heart!

Välkommen!

Select your currency

Main Menu

0