Tillsammans räddar vi världen!

Tillsammans kan vi rädda världen. Man kan ju undra om den behövs räddas? Helt klart är att vi lever mitt i en omfattade kris. Vi är en pandemi, våra vilda djur håller på att försvinna och det brinner. Vi kan vända denna utveckling genom att varje dag ta gröna steg mot en mer hållbar livsstil. Återanvänd det du har, köp inte nytt. Var nogrann med ditt matsvinn, det går att minska avsevärt. Välj med omsorg när du handlar, vad handlar du och från vem? Lär dig om certifierningar, läs på, och ta ansvar. Ät mindre kött och testa en mer gröna alternativ. Idag finns det mycket inspiration och bra val. Att minksa mängden animaliskt i din diet, är ett mycket bra val. Både för dig rent häslomässigt, men även får våra djur och vår planet. Allt hänger ihop. Det är jobbigt, vet det men det är därför vi har varnadra! Här är alla grönsa små steg bättre än inga steg alls.

COMMUNITY

HOW GREEN IS YOUR HEART? JOIN OUR COMMUNITY - YOUR SAFE PLACE!

I begreppet hållbart inkluderas även mänskliga rättigheter där kvinnor och barn är särskilt utsatta även strukturella faktorer och medmäsnlighet, utöver de eknomiska och produktionsrelaterade faktorerna. Allt hänger ihop. I ett ekosystem. Vi har alla ett ansvar. Du kan göra skillnad. Men har shamar vi inte, vi lyfter och inspierar. Vi delar med oss av vår kunskap och våra tips så att vi alla kan ta gröna steg mot ett mer hållbart samhälle.

Det är i kraften av samförstånd som magi sker och förändringar. Efter denna pandemi som vi nu genomlever är det än mer tydligt hur viktigt det är att agera som en värld. En planet. One human race. Där vi som människor behöver förändra hur vi konsumerar. Det kan vara svårt.

Vi på Green Little Heart vill göra det lättare. Du ska inte behöva lägga alltför mycket tid på search. Det gör vi. Allt som finns i vårt gröna universum har en Green Little Heart stämpel. Inte bara tar dessa företag eller inspiratörer ansvar för produktionskedjan, som måste vara hållbar, utan även aktivt arbetar för säkerställa att rättvisa förhållhanden som konstant förbättra råder.

So How Green is your Heart today? Maybe just a green dinner today It’s ok.

Select your currency

Main Menu

0